Loui sushi

Welkom bij LOUIJapans restaurant LOUI is een restaurant dat niet enkel de speciale Japanse smaken maar ook gevarieërde, verse Sashimi, smakelijke sushi's, succulente temakisushi en knappige makisushi serveert. Ons aangenaam restaurant opende zijn deuren op 17 december 2009 en zijn decoratie biedt u de beste sfeer en nodigt uit voor bijeenkomsten en familiale etentjes.

Wat is de Japanse keuken? De geschiedenis achter de Japanse keuken komt voort uit de klassieke Chinese beschaving overgewaaid langs korea samen met de culturele ontwikkeling. Het werd een progressieve keuken die zich aanpast aan de regionale karakters en bevat specialiteiten in kleur, smaak en aroma .

Dit is de reden waarom de Japanse keuken wordt gezien als één van de drie grootste gastronomische keukens ter wereld samen met de Chinese en Franse keuken. Bekent om zijn versheid en delicatesse zijn sushi en sashimi de meest populaire etenswaren in de Japanse keuken. Dankzij ervaren chefs wordt sushi vandaag een nieuwe culinaire moderne kustvorm, de kunst van sushi.

Waar heb ik zin in ...

sushi, sashimi, temakisushi, makisushi